Katrol

Studie- en gezinsondersteuning aan huis

De Katrol biedt studie en gezinsondersteuning bij ouders die dit zelf willen. Twee maal per week komt een student uit een sociaal / pedagogische opleidingen aan huis om ouders te ondersteunen bij hun hulpvragen. Het team van studenten worden hierbij nauw opgevolgd door een ankerfiguur. Deze professionele kracht is de vertrouwenspersoon van het gezin en de coach van de student

Katrol_Asse

Het Katrol-team gaat aan de slag met de hulpvragen van de ouders. En ondersteunt hen waar nodig op een laagdrempelige manier en met een empowerende aanpak zodat het gezin na de begeleiding op zelfstandige basis terug verder kunnen. 

We hebben niet alleen aandacht voor het kind en het leren, maar vooral ook voor alle randvoorwaarden. Wat is de context (materieel, sociaal, financieel, pedagogisch …) van het kind en zijn gezin?

Stage lopen bij De Katrol? Graag!

Ben jij student hoger onderwijs in een sociale richting zoals (Toegepaste) Psychologie, Onderwijs, Orthopedagogie, Sociaal Werk, Pedagogie van het Jonge Kind … en geïnteresseerd om te werken met jonge gezinnen? Ideaal!

Wij bieden een boeiende stageplaats aan met een multidisciplinaire werking in Asse, dicht bij huis en onder degelijke begeleiding. De stage kan zowel voltijds als gecombineerd met je lessen. 

Lees de infofiche voor meer details over de stage.
Zie ook www.dekatrol.org voor meer algemene info over de Katrol-werking.

INFOFICHE – STAGE BIJ KATROL

STEL JE KANDIDAAT

Stel je kandidaat bij ankerfiguur Rozelien De Mot.
Rozelien.demot@asse.be
02 452 80 67 – 0470 88 01 50

Contact

Gasthuisstraat 2, 1730 Asse

02 452 80 67 // 0470 88 01 50
huisvanhetkind@asse.be

OPENINGSUREN