Melkpoeder, pampers en verzorgingspakket

Het Huis van het Kind Asse ondersteunt maatschappelijk kwetsbare gezinnen op materieel vlak. Voor deze materiële hulp wordt een financieel onderzoek verricht om na te gaan of het gezin hierop recht heeft.

Luiers
De aankoop van luiers kan snel een serieuze hap uit het budget betekenen, zeker voor gezinnen met een beperkt inkomen. Om hen te helpen, heeft Huis van het Kind Asse een luierbank. Je kan een pamperkaart aankopen voor
 €2,00. Hiervoor ontvang je 4 pakketten van 25 luiers. Je moet 2 weken wachten tussen het afhalen van de pakketten.

Heb je thuis overschotjes luiers liggen die je niet meer nodig hebt? Dan kan je deze binnen brengen bij het Huis van het Kind.

Verzorgingsproducten
De maatschappelijk kwetsbare gezinnen kunnen twee keer per jaar een verzorgingspakket ontvangen, waar afhankelijk van de leeftijd van het kind, allerhande verzorgingsproducten in zitten.

Melkpoeder
Het Huis van het Kind Asse heeft een samenwerking met een apotheek, waarbij maatschappelijk kwetsbare gezinnen met een bon, melkpoeder kunnen afhalen bij de apotheek. De factuur wordt naar Huis van het Kind gestuurd. Voor de eersteleeftijdsmelk kan een gezin tot 4 dozen melkpoeder per maand krijgen, voor tweedeleeftijdsmelk is dit beperkt tot 2 dozen per maand en dit tot het kindje 1 jaar wordt.

Contact

OPENINGSUREN

Adres
Gasthuisstraat 2
1730 Asse

02 452 80 67
huisvanhetkind@asse.be