Opvoedingsbabbel

Eerste hulp bij opvoeding

Je kind wil niet slapen? Je tiener heeft faalangst? Moeilijke eter in huis? Twijfel je of je te veel of net
niet genoeg grenzen stelt? Schakel de hulp in van deopvoedcoaches van Huis van het Kind. In een gratis opvoedingsbabbel zoeken we samen met jou naar een passend antwoord op je vragen.

Maak kennis met …

opvoedcoach Anneleen

Anneleen is één van de opvoedingscoaches van ons Huis van het Kind. Als jonge mama van 2 kindjes heeft ze zelf al heel wat ervaring in het opvoeden.

De ontwikkeling van kinderen en het gezinsleven vindt Anneleen bijzonder boeiend en via diverse studies bleef en blijft ze zich verder verdiepen in deze thema’s! Professionele ervaringen deed ze al op in het kinderziekenhuis UZ Brussel, binnen een groepspraktijk waar ze als pedagogisch coach & opvoedingsondersteuner voor kinderen, jongeren en gezinnen werkt, als ondersteuner van kinderen met bijzondere onderwijsbehoeften en binnen de leer- en recreatieruimte van het kinderziekenhuis in UZ Brussel.

Daarnaast heeft ze ook groepsateliers voor lagere schoolkinderen.
Een bezige bij, met tonnen ervaring. Maar het belangrijkste: Ze staat klaar om jou te ondersteunen met AL je vragen over (de opvoeding van) je kinderen.
Maak een afspraak met Anneleen en bekijk samen hoe ze jou kan helpen!

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak kennis met …

opvoedcoach Joke

“Als mama van drie kinderen, mijn zelfstandige functie sinds 2011 en verschillende hobby’s weet ik mijn agenda steeds goed te vullen. Ik geniet dan ook van elk moment. Daarnaast heb ik een enorme honger; zowel om mensen zo goed mogelijk te helpen als naar nieuwe informatie.

Ik ben in 2009 afgestudeerd als orthopedagoog en heb me nadien verder gespecialiseerd in het autismespectrumstoornis en ADHD, diagnostiek en het talentgericht werken. Ook de algemene opvoeding boeit me ontzettend en roept me op om samen na te denken hoe we ‘goed genoeg’- ouder kunnen zijn.”

Joke werkt als ondersteuner binnen het onderwijs en en als zelfstandige orthopedagoog. Ze biedt zowel opvoedingsondersteuning, auticoaching als coaching bij algemene moeilijkheden van het kind. Daarnaast geeft ze, samen met Anneleen, ook groepsateliers.

Joke kijkt ernaar uit om jullie écht te leren kennen, op zoek te gaan naar sterktes en kwaliteiten en mensen te verbinden met elkaar.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Opvoedingsbabbel. Wat is dat eigenlijk?

Opvoeden doe je elke dag. Het is leuk en uitdagend. Toch is het niet altijd gemakkelijk. Elke ouder heeft twijfels, onzekerheden en vragen bij het opvoeden. 

Onze coaches bieden een luisterend oor, geven advies en zoeken samen met jou naar een passend antwoord op je vragen. 

Enkel op afspraak?

Dat klopt! Wil je graag een gesprek?
Maak dan zeker vooraf een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat mag je verwachten?

Een of meerdere adviesgesprekken over uw opvoedingsvragen.

Hoeveel kost een gesprek?

Huis van het Kind Asse biedt deze dienstverlening gratis aan.

Voor wie?

Ouders, grootouders, en meer. Iedereen die van ver of dichtbij betrokken is bij de opvoeding van kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar.

Waar gaat de opvoedingsbabbel door?

De gesprekken gaan door in Huis van het Kind Asse. Het adres; Gasthuisstraat 2, 1730 Asse. 

Afhankelijk van wat handig is voor jou en de coach kunnen de gesprekken ook telefonisch of via videocall. 

Een andere vraag?

Aarzel niet ons te contacteren!
02 452 80 67 // huisvanhetkind@asse.be

Contact

Open
Op afspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Adres
Gasthuisstraat 2, 1730 Asse

02 452 80 67
huisvanhetkind@asse.be